Werkwijze
15297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15297,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Werkwijze

Voorbereiding als je bij me komt shooten

a

Je bedenkt wat je wil en mooi vindt. Eventueel zoek je voorbeelden. Ik maak niets na, maar inspiratie is prima.

Kleding: Je neemt voor iedereen die op de foto gaat verschillende setjes kleding mee. Zorg dat de kleuren / stijl op elkaar aansluiten.  Zo min mogelijk drukke printjes en teksten, dit leidt af. Witte en zwarte basics bv hemdjes of shirts zijn altijd mooi. Kom je voor een zwangerschapsshoot, trek dan van te voren loszittende kleding aan ivm ongewenste randjes en afdrukken op buik en enkels. Je kunt ook knuffeltje, schoentjes oid al meenemen.

Make up: Als je met visagie erbij geboekt hebt zorg voor een schoon gezicht. Ja, dat betekent zelfs je mascara laten liggen voor een keer!
De make up duurt ongeveer een uur afhankelijk van je wensen.
Als je voor je eigen make up hebt gezorgd, let er dan op dat flitslicht en fotografie 80% van je make up op beeld doet verdwijnen. Overdrijven dus.

Shooten

Studio: De studio is aan huis, maar wel apart dus geen verbouwde woonkamer of in- en uitlopende mensen. Er is koffie/thee/water en natuurlijk een toilet. Omkleden kan in de ruimte zelf of op het toilet.

De meeste mensen die op de foto gaan hebben gezonde spanning. We drinken en kletsen eerst wat. Mijn camera en ik zijn niet zo eng als we lijken. Jij ook vast niet. Samen kijken we naar styling opties aan de hand van wat je hebt meegenomen. We starten met de visagie, of gaan meteen aan de slag. In de studio heb je de keuze uit verschillende achtergronden. De belichting bepalen we ter plekke en deze kan wisselen, net als de achtergronden.

Ik coach, klets en lach met je door de shoot heen. Ik geef je tips & tricks en zelfs geheimen van de echte modellen.
Meestal duurt een shoot bij volwassenen 2 uur. Kinderen en gezinnen korter.

Locatie: Als we op locatie shooten kom je kant-en-klaar naar de locatie of eerst naar de studio voor visagie en styling. Dan zullen we samen de mooiste plekken voor de foto’s bepalen. Heb een open mind en wees flexibel. Omkleden achter een auto of wachten op voorbijgangers kan erbij horen, net als een echt model.

Resultaat

a

Afronden: Ik zoek de foto’s uit en bewerk ze waar nodig. Je ontvangt ze dan digitaal in hoge kwaliteit zonder watermerk via Wetransfer in je inbox. Soms zal ik vragen of ik ze voor de website/ facebook mag gebruiken als portfoliovoorbeeld. Ik deel niets ongevraagd. De foto’s zijn nu voor jou en je mag er mee doen wat je wilt. Wel tof als je mijn naam er bij noemt op social media.